Invitaţie la dans

Încă o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii din Craiova. O nouă şcoală de dans îi ajută pe cursanţi să-şi depăşească emoţiile şi timiditatea. Lecţiile de dans se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenţilor, de luni până sâmbătă, de la 14.00-18.00. Levi Cosma, singurul român invitat de 3 ori consecutiv să jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop din Las Vegas s-a aflat, ieri, la invitaţia profesorilor şcolii, în mijlocul copiilor pentru a-i iniţia în tainele Hip Hop-ului.

Copiii au lăsat la o parte inhibiţiile şi şi-au dat frâu liber emoţiilor pe ritmuri moderne. Prezenţa lui Levi Cosma a fost o sursă de inspiraţie pentru ei şi un motiv în plus de a lasă teama de exprimare în afara sălii de dans.

O parte din cursanţi se pot lăuda cu câţiva ani de experienţă la concursurile naţionale şi internaţionale. Aceştia au îmbrăcat şi o ţinută adecvată pentru a intra în atmosferă .

S-au distrat, au dansat, s-au mişcat liber, dar au şi comunicat între ei, depăşind astfel inhibiţiile! Nu degeaba se spune că dansul sparge barierele şi micşorează distanţa dintre oameni, indiferent de vârstă. Pe viitor, noua şcoală de dans îşi propune să organizeze cursuri de Hip Hop şi pentru adulţi. Momentan, iniţierea în tainele dansului pentru începători şi performanţa celor avansaţi sunt principalele obiective.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.