Copii, povesti si papusi

Copiii care doresc sa devina ucenicii Fabricii de povesti electroColibri sunt asteptati sa descopere pe parcursul acestei saptamani tainele atelierelor de creatie. Actorii Teatrului Colibri le-au pregatit cinci ateliere, diferite de la o zi la alta, in serii de cate 55 de minute fiecare. Astazi, micutii au intalnit un rege si o regina in cadrul atelierului “Copii, povesti si papusi”.

Pe parcursul acestei saptamani, micii ucenici sunt invitati sa calatoreasca alaturi de actori prin minunata lume a povestilor, se vor imprieteni cu papusile, vor deveni la randul lor mici creatori, vor cunoaste tehnici de manuire, de expresie, de miscare, vor face primul pas pe scena si vor invata ce inseamna arta animatiei.

Maine, micutii sunt invitati sa descopere in cadrul atelierului “Dincolo de poveste” ce se intampla in culise, cum se transforma un actor in personaj, ce trebuie sa stii ca sa devii una cu papusa, iar ea sa vorbeasca in locul tau. Surprizele vor continua cu atelierele “Micii creatori”, “Primul pas pe scena” si “Ne distram si invatam”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.