Sănătatea, prioritatea CJ

Consiliul Judeţean alocă aproximativ jumătate din bugetul propriu pentru continuarea investițiilor la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. După reabilitarea mai multor blocuri operatorii, precum și schimbarea ascensoarelor cu ajutorul cărora sunt transportați pacienții, în 2016 se va investi masiv pentru Unitatea de Primiri Urgenţe care îşi va mări de 4 ori suprafaţa şi va fi construită o Clinică de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară al cărei cost se ridică la peste 6 milioane de euro.

Printre investiţiile din 2016 se numără şi reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului de specialitate pentru sportivi. Deşi deserveşte câteva mii de sportivi din toată regiunea, unitatea funcţionează într-o clădire construită în 1975.

Tot în 2016 va fi reabilitat şi extins Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Leamna.  Va fi construită o nouă clădire, cu parter şi etaj, cu o suprafaţă de 300 mp. Demersul va include asigurarea dotărilor cu mobiler, echipamente şi aparatură medicală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.