Topul excelenţei în cercetare

În Topul Excelenţei în Cercetare au intrat primii trei cercetători ai anului 2014 de la Universitatea din Craiova, membrii ai comunității academice care au reuşit să obţină cel mai mare punctaj individual. Aceştia au fost recompensaţi în cadrul ceremoniei cu trofee de excelență.

Cu un punctaj individual de 4.3, obţinut în 2014 prin publicarea de articole cotate ISI, Andaluzia Matei, lector la Departamentul de Matematică al Facultăţii de Ştiinţe, a ocupat prima poziţie.

Pe poziţia a doua s-a situat Rodica Cimpoiaşu, lector în cadrul Departamentului de Horticultură şi Ştiinţa Alimentului, de la Facultatea de Horticultură. Punctajul individual obţinut în 2014 a fost de 3.5.

Poziţia a treia a fost ocupată de Paul Popescu, profesor la Departamentul de Matematici Aplicate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe.

Tot în cadrul Galei excelenţei în cercetare au fost recompensate şi departamentele cu cele mai bune rezultate în cercetare. Punctajul a fost calculat prin însumarea tuturor rezultatelor membrilor săi.

Topul Excelenţei în Cercetare pentru deprtamentele Universităţii din Craiova a fost completat de Departamentul de Chimie, care a ocupat locul al II-lea şi de Departamentul de Fizică, care s-a situat pe poziţia a III-a.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.