Aur şi argint la Expoziţia Internaţională

Premii importante pentru Universitatea din Craiova la Expoziția Internațională „Infoinvent”. Tematica Salonului a fost „Invenţii, design industrial, proiecte inovaţionale şi de transfer tehnologic, produse şi servicii inovative”. Centrul universitar a fost reprezentat la această competiție de prof.univ.dr.ing. Daniela Tarniță de la Universitatea din Craiova și de prof.dr. Dan Tarniță de la Universitatea de Medicină și Farmacie, care au participat cu 3 brevete de invenții în domeniul medical şi au obţinut medalii de aur şi argint.

Infoinvent este un for al specialiştilor din domeniul proprietăţii intelectuale, organizat o dată la doi ani de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) şi Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”, în cooperare cu Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic. La Salon au fost prezentate 410 invenţii.

În 2014, la Salonul EUROINVENT, soţii Tarniţă au obţinut Marele Premiu pentru Invenţii în Medicină, dar şi o medalie de aur şi una de argint.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.