Bani pentru spital

50 de milioane de euro costă reabilitarea şi consolidarea celui mai mare spital din România. Consilierii judeţeni au aprobat, astăzi, în şedinţă ordinară, un proiect de hotărâre pentru avizarea documentației  pentru consolidarea și reabilitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Conform acestui document unele instalații nu au fost schimbate încă de la construcția unității medicale.

Lucrarea ce trebuie executată se întinde pe aproximativ 37.000 de metri pătrați, iar după investiție vor rămâne 837 paturi pentru pacienții adulți și 152 paturi pentru copii. Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 50 milioane euro.

Conducerea Consiliului Județean Dolj a solicitat, de asemenea, un proiect de modernizare și extindere a Secții de Oncologie și Dermatologie, aflate și ele în curtea Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Atât pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență, cât și pentru Secțiile de Oncologie și Dermatologie, conducerea Consiliului Județean Dolj trebuie să identifice sursele de finanțare, cel mai probabil fondurile europene fiind una dintre soluții.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.