Agricultura şi Horticultura, în prim-plan

Facultatea de Agricultură şi Horticultură din cadrul Universităţii din Craiova găzduieşte zilele acestea simpozionul ştiinţific „Dezvoltare durabilă în agricultură şi horticultură”. Manifestarea ştiintifică reuneşte la Craiova sute de specialişti din cercetare, învăţământ şi producţie din ţară şi străinătate.

Manifestarea reuneşte cadre universitare, cercetători, doctoranzi, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi producători pentru a-şi împărtăşi experienţele, ideile inovative şi rezultatele cercetărilor în domeniile: agricultură, horticultură, ingineria produselor alimentare, biologie, silvicultură, zootehnie, protecţia mediului şi dezvoltare durabilă.

Simpozionul Ştiinţific cu participare internaţională – Dezvoltare durabilă în agricultură și horticultură s-a desfăşurat în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice – Filiala Craiova. In cadrul acestui eveniment a avut loc si o ceremonie de premiere a antreprenorilor care au contribuit la sprijinul in desfasurarea practicii elevilor dar si in cercetare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.