Un nou proiect de stagii de practică

Una dintre cele mai inovative companii producătoare de Circuite Imprimate din Marea Britanie va deschide o fabrică şi la Craiova. Compania îşi propune să recruteze forţă de muncă din rândul absolvenţilor Universităţii din Craiova. Câteva zeci de stagii de practică vor fi disponibile pentru studenţii de la facultăţile tehnice din anii 3-4 nivel licenţa şi pentru cei înscrişi la master.

Steve Driver, directorul companiei Printed Circuits s-a aflat astăzi în mijlocul studenţilor pentru a le vorbi despre planurile şi standardele companiei dar şi pentru a le sublinia faptul, că pe lângă diplomă, este esenţială atitudinea. Acesta le-a mai explicat tinerilor pas cu pas care este procesul de producţie al circuitelor imprimate.

Studenţii interesaţi pot depune până pe 20 noiembrie, o scrisoare de motivaţie şi un CV pe adresa [email protected]. Sunt eligibili studenţi din anii terminali (licenţă şi master) de la următoarele facultăţi şi specializări: Automatică, Calculatoare şi Electronică Mecanică, Inginerie Electrică, Informatică industrială, Matematică şi Informatică, Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice sau Ştiinţe. Candidaţii selectaţi vor susţine un interviu în perioada 1 decembrie – 30 ianuarie. Stagiul se va desfăşura pe o perioadă de 5 luni.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.