CRAIOVA DRAMA 2015

Inca un concurs international si-a incheiat la finele lunii trecute, perioada de inscriere. Este vorba despre Craiova Drama 2015, un eveniment care apartine lumii teatrului si este organizat de Universitatea din Craiova. La el si-au anuntat participarea 47 de autori din 4 tari cu nu mai putin de 63 de texte dramatice. Cine va fi castigator vom afla pe 7 decembrie.

Universitatea din Craiova organizeaza un concurs de drama cu participare internationala. Acesta se numeste Craiova Drama 2015 si si-a incheiat deja prima etapa- cea a inscrierilor.

Castigatorii acestui concurs vor fi anuntati la inceputul lunii decembrie, iar premiile vor fi acordate anul viitor.

Marele Premiu al Concursului va consta în montarea textului la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova. De asemenea, Locul I va fi reprezentat de montarea textului cu actori, studenți ai Masterului „Arta actorului” de la Facultatea de Litere a Universității din Craiova (anul 2016),  Locul 2 – montarea textului  într-un spectacol  de teatru radiofonic (anul2016),  iar  Locul  3  –  montarea  textului  într-un  spectacol-lectură  la  Teatrul  Național  „Marin Sorescu” din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.