Program de deschidere la UCV

Universitatea din Craiova îşi deschide joi, 1 octombrie, porţile pentru cei aproape 30.000 de studenţi. Cu un corp profesoral de aproape 1000 de dascăli, cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi propun atingerea excelenţei în actul educaţional. Pregătirile pentru debutul anului universitar 2015-2016 sunt în plină desfăşurare. Discursurile oficiale vor fi completate cu spectacole de muzică şi dans, care se vor întinde pe parcursul întregii zile.

Acesta este al patrulea an consecutiv în care deschiderea anului universitar se face cu un spectacol. În anul 2012, în holul Universității a avut loc spectacolul-concert “Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, oferit de Teatrul Liric “Elena Teodorini”, în anul 2013 a concertat Orchestra Simfonică a Filarmonicii Oltenia, iar în anul 2014, Corul Filarmonicii Oltenia a deschis anul universitar. Anul acesta corpul de balet al Operei Române Craiova va crea atmosferă în holul central al instituţiei academice.

Începând cu ora 14:00, studenţii sunt invitaţi la un concert în aer liber care va avea loc în Campusul Facultăţii de Drept.

Spectacolul se va încheia în jurul orei 23:00 cu un foc de artificii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.