Căminele, pregătite de cazare

După lucrările de igienizare şi reparaţiile efectuate în ultimele luni, cele 10 cămine ale Universităţii din Craiova sunt pregatite să îşi primească studenţii. Cei din ani mai mari se vor putea caza pe 28 şi 29 septembrie, iar bobocii pe data de 30 a lunii în curs. Cazările vor începe la ora 8:00 dimineaţa şi se vor desfăşura până seara la ora 18:00, cu o pauză de o oră la prânz.

Preţul unui loc de cazare în cămin variază în funcţie de mai multe criterii. Dacă studenţii cu taxă vor achita între 185 lei şi 245 lei + utilităţi / lună, pentru studenţii bursieri ai statului român preţul este mult mai mic, fiind cuprins între 40 lei şi 100 lei + utilităţi / lună.

Distribuirea studenţilor la unul dintre cele 10 cămine s-a realizat după o serie de criterii, primul dintre acestea fiind proximitatea căminului de facultatea la care este înscris.

Pentru a servi masa la preţuri avantajoase, studenţii Universităţii din Craiova au la dispoziţie cantina de la parterul căminului 14 din Campusul Mecanică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.