Comercianti verificati

Comercianții de fructe și legume din Craiova  au fost verificați de polițiști .Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a organizat ieri o acţiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi  a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării legumelor și fructelor.

Oamenii legii au verificat 3 societăți comerciale și  9 agenți economici, precum și mai multe mijloace de transport.  Astfel, în urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 25.000 lei. De asemenea, polițiștii au confiscat peste 600 kg. de legume fără documente de provenienţa, în valoare de aproape 1.200 lei.

In Târgul Municipal Craiova, a fost identificat un bărbat din Craiova în timp ce comercializa 330 kg roșii, pentru care nu avea documente care să ateste provenienţa legală a acestora. Craioveanul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea  intregii cantităţi  de roșii comercializată fără documente de proveniență.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.