Produs nou, premiat

Patru studenți ai Universitatii din Craiova au obţinut săptămâna trecută un premiu special la competiția studențească ECOTROPHELIA pentru un produs alimentar  eco-inovativ, cu potențial comercial. Tinerii au intrat în competiţie cu trei sortimente de brioșă, iar juriul le-a acordat „Premiul pentru cel mai nou produs de panificație sau patiserie”.

Proiectul a avut la bază trei sortimente de brioșă. Una cu spanac și mărar, alta cu brânză și chimen și ultima cu busuioc și pudra de roșii.

ECOTROPHELIA este o competiţie europeană. La ediția din 2015 au fost organizate concursuri naționale în 17 state. Finala europeană  se va derula la Milano, în cadrul Expoziției Universale cu titlul ”Hrănirea planetei. Energie pentru viitor”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.