Adio, ani de liceu!

Şi-au pus uniformele în cui, au îmbrăcat haine de sărbatoare şi încărcaţi de emoţii mari au pornit spre festivitatea de absolvire a liceului. Imnul Colegiului Naţional “Carol I” a răsunat, astăzi, pentru absolvenţii claselor a XII-a, care alături de profesorii care i-au îndrumat, părinţi, rude şi prieteni au fost prezenţi într-un cadru festiv pentru a împărtăşi bucuria şi emoţiile celor care pornesc spre o nouă lume a oportunităţilor.

Curtea Colegiului Naţional „Carol I” a fost plină de părinţi, rude şi prieteni ai absolvenţilor, înarmaţi cu buchete de flori. Managerul prestigiosului colegiu a ţinut să le ureze absolvenţilor mult succes la bacalaureat şi în viaţă.

Cu emoţii pentru necunoscutul care îi aşteaptă, elevii absolvenţi le-au mulţumit prefesorilor şi părinţilor pentru sprijinul acordat, după care au predat cheia colegilor din clasa a XI-a, ca simbol al deschiderilor spre cunoaştere.

În ordine alfabetica, de la A la J, cei zece diriginţi ai claselor a XII-a au ţinut discursuri pentru a rememora cei patru ani de liceu şi pentru a le ura elevilor să îşi păstreze idealurile pe parcursul vieţii şi să realizeze tot ce îşi propun. După ce catalogul a fost strigat pentru ultima dată, absolvenţii au primit diplome.

Îmbrăcaţi în robe şi în toci, tinerii au fost aplaudaţi de părinţi, rude, colegi şi profesorii prezenţi la eveniment.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.