Idei de afaceri, premiate

Cele mai bune idee de afaceri dezvoltate de către elevii liceelor doljene şi studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au fost premiate, astăzi, la Universitatea din Craiova. Elaborate sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor sau în mediul universitar, ideile de business ale tinerilor au impresionat juriul competitiei.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova, alături de Colegiul Economic „Gheorghe Chiţu” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj au organizat etapa finală a competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri”.

 Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor se implică activ în procesul de stimulare a dezvoltării culturii antreprenoriale prin organizarea de evenimente, întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri din regiune, atragerea de resurse prin proiecte cu fonduri europene dar şi competiţii.

Cele 10 echipe care au reuşit să treacă de cele doua faza de selecţie s-au aflat, astăzi, în faţa juriului.

Evenimentul, care a reunit elevi, studenti şi profesori, a urmărit dezvoltarea relaţiilor şi legăturilor dintre mediul academic  universitar şi preuniversitar economic. Cu acest prilej au fost identificate şi o serie de direcţii de colaborare între cadre didactice – elevi – studenţi, cu implicarea mediului de afaceri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.