Targul ofertelor educationale

Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a care nu s-au decis încă ce liceu vor urma au ocazia să ia cea mai bună hotărâre la Târgul ofertelor educaţionale. Un număr de 28 de licee din Craiova şi din judetul Dolj participă, la târgul dedicat elevilor, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj, prin Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică.

La Craiova a început astăzi Târgul ofertelor educaţionale. Evenimentul este destinat elevilor de clasa a VIII-a, care pot studia propunerile liceelor din zonă, pentru anul viitor.

În cadrul acţiunii de azi, care îşi propune să sprijine opţiunea şcolară şi profesională a elevilor de clasa a VIII-a, fiecare unitate de învăţământ de nivel liceal va prezenta filiera, profilul şi specializarea pentru anul şcolar viitor, numărul de locuri propuse, condiţiile specifice şi facilităţile oferite.

După ce au analizat foarte bine opţiunile, elevii sunt bucuroşi că au decis care va fi liceul pe care îl vor urma.

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj extinde proiectul educaţional de orientare şcolară şi profesională a elevilor de clasa a VIII-a prin acţiunea „Caravana bursei ofertei şcolare 2015″, care se va desfăşura în data de 18 mai, în intervalul 12:00 – 18:00, în unităţi educaţionale din Filiaşi, Dăbuleni, Segarcea, Băileşti şi Calafat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.