Bilete CFR, online

Cumpărarea online a biletului de tren la CFR Calatori este deja obişnuinţă în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă şi rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienţii beneficiază de o reducere de 25% care se cumulează cu alte discounturi acordate. Termenul minim de cumpărare online al biletelor CFR este de 12 ore.

Pasagerii CFR Călători care vor achiziţiona online bilete de tren vor putea vizualiza, înainte de iniţierea comenzii, informaţii despre numărul locurilor disponibile pentru ruta aleasă, precum şi poziţionarea acestora în vagoanele de dormit şi cuşetă.

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren şi este necesară tipărirea acestui document de călătorie. Identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.