Oltenii, castigatorii cupei UCV

Terenul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale a găzduit, astăzi, meciurile finale ale Cupei Universității pentru liceele Olteniei – Ediția a II-a. În prezenţa autorităţilor locale şi a cadrelor universitare, echipa câştigătoare a Colegiul Național “Ioniță Asan” din Caracal a primi diplome şi premii pentru rezultatul obţinut.

Proiectul Cupei Universității pentru liceele Olteniei este derulat în urma încheierii protocoalelor de colaborare dintre Universitatea din Craiova prin Prorectoratul programe de studii și asigurarea calității și cele patru Inspectorate Școlare din regiunea Oltenia si urmărește transferul de bune practici între învățământul liceal și învățământul universitar.

Finala mare desfăşurata între Colegiul Național “Ioniță Asan” din Caracal şi Liceul Tehnologic Auto din Craiova, a constat într-un meci strâns plin de dorinţa de a caştiga. Antrenorii  s-au declarant mulţumiţi de rezultatele copiilor care sunt pasionaţi de acest sport.

Cele patru partide s-au desfășurat pe terenul de sport din incinta Facultății de Drept și Științe Sociale (Complex Mecanică) şi au adunat un număr mare de pasionaţi ai  fotbalului.

Toate echipele înscrise în joc au primit diplome din partea Universitatii din Craiova şi a sponsorilor care au suţinut evenimentul.

Acțiunea a vizat o colaborare cât mai bună între instituțiile implicate, în vederea asigurării calității învățământului preuniversitar din regiunea Oltenia, cât și atragerea unui număr cât mai mare de studenți din zona Olteniei la Universitatea din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.