Programul “Rabla” pentru firme

Programul “Rabla” demarează şi pentru persoanele juridice şi administraţiile publice care doresc să achiziţioneze automobile noi în urma casării unora mai vechi de opt ani. La ediţia din acest an Administraţia Fondului pentru Mediu a pus la dispoziţie 5.000 de tichete cu valoare nominală de 1.500 de euro pentru persoane juridice, dintr-un total de 25.000.

Start la procesul de schimbare a parcului auto al firmelor și al instituțiilor publice interesate. Administraţia Fondului pentru Mediu a scos la mezat 5.000 de tichete cu valoare nominală de 1.500 de euro pentru persoane juridice, dintr-un total de 25.000. Nu sunt de ignorat nici ecobonusurile. Pentru accesarea unuia, un client trebuie să achiziţioneze un autoturism nou al cărui motor emite mai puţin de 100 de grame de dioxid de carbon / km, respectă normele de poluare Euro 6 sau dispune de un sistem de propulsie electric sau hibrid.

Cei interesați mai trebuie să știe că Ecobonusul pentru Euro 6 este valabil pentru maşinile înmatriculate până la data de 31 august 2015, atunci când norma de poluare intră în vigoare. De asemenea, toate maşinile noi vândute de la 1 septembrie trebuie să o respecte. În 2015, Ministerul Mediului pune la dispoziţie 1.600 de ecobonusuri, faţă de 800 anul trecut.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.