Evaziune fiscala cu legume

Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat ample acţiuni, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „legume – fructe”. În urma controalelor au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de  aproape 110.000 lei.

Polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale la 23 societăți comerciale, precum și la 24 agenți economici care desfășurau activități în domeniul „legume – fructe”. Astfel, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 110.000 lei.

De asemenea, în urma controlului efectuat în Piața Agroalimentară din zona „Ciupercă” a fost găsit un bărbat care a comercializat cantitatea de 50 kg roșii pentru care nu deţinea documente care să ateste provenienţa legală a acestora. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de roșii comercializată fără documente.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.