Campus la standarde UE

Campus ultramodern pentru elevii de la Liceul “Gheorghe Bibescu”. Nu mai puţin de 3 milioane de euro  se investesc  în campusul ce se construieşte cu rapiditate în acest an. Atât elevii, cât şi profesorii vor beneficia de condiţii de lux. Un internat cu 100 de locuri va adăposti elevii şcolii. De asemenea, se va construi şi un atelier şcoală, cât şi o bază sportivă de ultimă generaţie.  Finanţarea este realizată din Fonduri Europene, dar şi din Bugetul Statului şi cu sprijinul Primăriei Craiova. Termenul de finalizare a lucrării este 31 decembrie 2015.

Lista de investiții pentru liceul “George Bibescu”  a cuprins şi  reabilitarea clădirilor exitente, termoizolații, fațade, modernizarea sălii de sport și a spațiilor de învățământ.

O dată cu ridicarea noului campus este aşteptată și o creștere a numărului de elevi. În prezent, liceul are 650 de elevi înmatriculați la școala profesională la cursurile de mecanic auto, tinichigiu  şi vopsitor auto, la liceu – la specializările mecatronist, electrician, electronist auto și operator tehnică de calcul sau la postliceală – la specializarea informatică și transporturi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.