Conferinta Internationala de Economie

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează, timp de două zile, cea de-a 7 ediție a Conferinței Internaționale „Competitivitate și stabilitate în economia bazată pe cunoaștere”. Conferința Internațională a adus la Universitatea din Craiova  distinşi oaspeţi de la importante universităţi din lume.
Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a organizat cea de-a VII-a ediție a Conferinței Internaționale Competitivitate și stabilitate în economia bazată pe cunoaștere – iConEc 2015. La conferință s-au înscris peste 150 de participanți din țară și străinătate. Aceștia susțin lucrări științifice în cadrul celor 6 secțiuni organizate. Cu această ocazie sunt prezenți la Craiova oaspeți din importante universități europene din Germania, Spania, Grecia, Polonia, precum și din Emiratele Arabe Unite.
Unul dintre invitaţii acestei conferinţe este Joachim Zentes, profesor la Universitatea Saarland din Germania care a prezentat cercercetarea știinţifică cu titlul “Schimbare de marketing pentru Asia – o provocare pentru companiile occidentale”
“Asia va deveni sau ar putea să devină centrul gravitațional în toate dimensiunile economice în viitorul apropiat. Dacă vă uitați la indicatorii demografici populația din Asia va crește de la 4,4 miliarde la 5,2 miliarde. În același timp, populația Europei va scadea de la 740  la 709-710 milioane. Așa ca populația Asiei va crește cu aproximativ 700 milioane de oameni, care înseamnă mai mult decât toată populația Europei”, a precizat Joachim Zentes – profesor la Universitatea Saarland din Germania
Interesul manifestat de cercetatori face din acest eveniment un important reper al culturii organizaţionale dezvoltată de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.