Caravana invatamantului

Universitatea din Craiova a demarat, azi, cea de-a IX-a ediţie a proiectului „Caravana învăţământului Oltean”. Organizată de Prorectoratul Programe de Studii şi Asigurarea Calităţii, prin Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională, caravana va prezenta oferta educatională a Universităţii din Craiova în liceele din cele cinci judeţe din Oltenia.
Informarea detaliată și actualizată privind facultăţile Universităţii din Craiova, criteriile de admitere şi dialogul direct al membrilor  echipei Centrului de Consiliere şi Orientare Profesională cu elevii claselor terminale din licee sunt doar o parte dintre activitățile încluse în programul „Caravana Învăţământului Oltean”. Aceasta va avea ca suport informațional broşura “Ghidul Candidatului”, care prezintă în format tipărit oferta educațională a Universităţii din Craiova.
Dacă prima ediţie a „Caravanei Învăţământului Oltean” s-a derulat în 35 de licee, ediția din acest an vizează peste 120 de licee din cele cinci județe ale Olteniei, campania de promovare urmând să fie realizată în colaborare cu reprezentanţii facultăţilor şi membrii Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti.
„Caravana Învăţământului Oltean” va fi urmată de „Zilele Porţilor Deschise – 2015” cadrul Universității din Craiova, unde va fi prezentată oferta educaţională actualizată pentru anul universitar 2015 – 2016. Totodată, va fi derulat și proiectul „Student pentru o zi”, elevii de liceu, viitorii studenți având posibilitatea să participe la diferite cursuri în cadrul facultăților.
„Caravana Învăţământului Oltean” se va desfășura în perioada 18 martie – 7 aprilie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.