Parcare supraterana in Piata Centrala

Sc Pieţe Şi Târguri Craiova Srl intenţionează să realizeze, în cursul acestui an, o parcare supraterană în Piaţa Centrală, care ar dubla numărul de locuri de parcare oferit în prezent clienţilor celei mai mari pieţe din municipiu. Reprezentanţii instituţiei vor accesa un credit de 1 milion de lei pentru realizarea construcţiei care va fii plătit în rate timp de trei ani din bugetul propriu.
Actuala parcare, cu intrare din strada Vasile Alecsandri, numără 60 de locuri, care de multe ori se dovedesc insuficiente. Extinderea parcării actuale, la etaj, cu 35 – 40 de locuri va fi un plus pentru clienţii care vin să-şi facă aici cumpărăturile. Tot în Piaţa Centrală va fi amenajată anul acesta, la intrarea din strada Nicolae Bălcescu, o altă parcare, cu o capacitate de aproximativ 20 de locuri.
În lista de investiţii aferentă bugetului pentru anul 2015 a fost inclusă deja suma de 25.000 de lei, alocată pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic al parcării supraetajate. De asemenea, planul managerial al institutiei pentru anul 2015 mai cuprinde modernizarea Pieţei Gării, a Pieţei Dezrobirii, dar şi o serie de amenajări care să ofere condiţii mai bune comercianţilor şi cumpărătorilor din Piaţa Centrală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.