Studentă angajată la o multinațională

   Drumul spre succes e pavat cu întâmplări, muncă și perseverență. Îi cunoaștem povestea Elenei Neagoe , absolventă  a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova.

  Liceul  a fost prima instituție de învățământ unde a studiat în profunzime limba germană, apoi a luat  decizia de a merge la Facultatea de Litere a Universității din Craiova pentru a continua studiile lingvistice.

  Datorită convențiilor realizate de Universitatea din Craiova,  Elena Neagoe a reușit  sa  studieze în străinătate prin bursa  ERASMUS+, o experiență importantă in dezvoltarea profesională de mai târziu.

   În opinia Elenei cunoașterea unei limbi străine, nu mai reprezintă o dovadă a inteligenței, a poziției în societate ci pur și simplu o adaptare la prezent, și, în anumite situații, o cerință obligatorie.

  Cunoașterea mai multor limbi străine reprezintă un atu în viață.

  Limbă și literatură, Limbi moderne aplicate, Științe ale comunicării, Științe ale educației, Muzică, Teatru și artele spectacolului  și Cinematografie și media sunt cele șapte specializări pe care Facultatea de Litere a Universității din Craiova le pune la dispoziția absolvenților de liceu, în anul universitar 2019-2020.

  Oferta Facultății de Litere a Universității din Craiova este structurată în așa fel încât să răspundă cerințelor multiple ale tinerilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.