Școală de vară pentru viitori studenți, la Facultatea de Teologie

   Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității din Craiova organizează, în această perioadă, Școala de vară „Artă, Cultură, Spiritualitate”. 26 de elevi de la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și Seminarul Teologic Ortodox “Sf Nicolae” din  Râmnicul Valcea au participat la cursuri  de consiliere profesională și orientare în carieră ,cursuri de specialitate din domeniul spiritualității și al artelor plastic, dar și ateliere practice unde creativitatea elevilor a fost transpusă în lucrări atent supravegheate de profesorii coordonatori .

  Elevii au avut parte de numeroase întâlniri şi activităţi interactive, au vizitat mai multe mănăstiri oltene, au participat la diferite cursuri de formare şi iniţiere în arta şi spiritualitatea ortodoxă.

  Elevii de la cele două licee din regiunea Olteniei au impresionat prin imaginație și talent la atelierul din domeniul artelor plastice.

  Scopul activităților didactice, remediale și extracurriculare prevăzute în cadrul Școlii de vară este de a motiva elevii să finalizeze studiile liceale și de a se orienta apoi spre Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova, specializările Artă Sacră, Arte Plastice și Teologie Ortodoxă Pastorală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.