Şcoala de vară ROSE la Facultatea de Litere

Universitatea din Craiova vine în sprijinul elevilor din regiunea Olteniei. Facultatea de Litere desfăşoară, până pe 21 iulie, pentru cel de-al treilea an consecutiv Şcoala de vară „Pregătire integrată pentru tranziția la învățământul universitar”, cu finanţare obţinută de Universitatea din Craiova în cadrul Proiectului ROSE implementat de Ministerul Educației Naționale.
Anul acesta, școala de vară a Facultăţii de Litere reuneşte 31 de elevi de la Liceul „Preda Buzescu”, din Berbeşti şi 21 de elevi de la Liceul Tehnologic „Brătianu”, din Drăgăşani, județul Vâlcea. Elevii au fost încântați de activitățile Școlii de vară.
Obiectivul general al proiectului este motivarea elevilor să-şi finalizeze studiile liceale și apoi să urmeze studii universitare. Elevii au beneficiat astazi de activităţi de consiliere și au putut afla cum este viața de student, dar și care sunt avantajele continuării studiilor.
Elevii au avut un program intens, atât de pregătire, cât şi de descoperire a Craiovei culturale şi istorice. Școala de vară a avut în program, printre altele, vizite de studiu la București şi la Sibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.