Admitere la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică

Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică oferă o gamă variată de specializări tinerilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul IT. Admiterea pentru domeniul Calculatoare și tehnologia informației se va realiza în urma unui cumul între nota obținută la examenul scris la matematică (70%) și media examenului de Bacalaureat (30%), în timp ce pentru restul domeniilor va conta în proporție de 100% media examenului de Bacalaureat.

  Cei care doresc să urmeze cursurile Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică sunt aşteptaţi să îşi depună dosarul la sediul instituţiei, din bulevardul Decebal nr. 107.

 Aparatura de înaltă performanţă şi corpul profesoral foarte bine pregătit sunt doar câteva dintre avantajele tinerilor care aleg să studieze la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică a Universității din Craiova.

 Oferta educaţională poate fi vizualizată pe panourile din cadrul facultății și pe site-ul Universităţii din Craiova, unde sunt prezentate toate informaţiile despre programele de studiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.