Şcoală de vară internaţională la Fizică

   Departamentul de Fizică al Universității din Craiova organizează, în această perioadă, școala de vară internațională la Fizică ”Știință și cultură”. Școala este la a treia ediție și este rodul colaborării dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Georgia Southern.

  O grupă  de studenți de la Georgia Southern University  din Statele Unite ale Americii participă timp de 30 de zile la școala de vară internațională Fizica în România, Știință și cultură, organizată de Departamentul de Fizică din cadrul Universității din Craiova.

  Studenții parcurg în mod intensiv un curs de Fizică și efectuează lucrări în laboratoarele Departamentului de Fizică din cadrul Facultății de Științe.

  Aceștia lucrează pe același tip de echipamente ca și în laboratoarele lor. Orele sunt susținute în limba engleză de profesori de la cele două universități partenere. 

  Studenții vizitează companii din Oltenia pentru a înțelege utilitatea noțiunilor studiate. De asemenea, participă la o serie de activități prin intermediul cărora aceștia iau contact cu istoria, tradiția și cultura românească.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.