Din bancă la catedră, povestea studentei care ajunge profesor

   A schimbat locul din băncile de studiu cu catedra. A studiat la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova,  în acei ani privea cu admirație către cei care aveau să o contureze  ca un excelent specialist. Astăzi, ea este cea care formează viitorii juriști. Este povestea Mădălinei Nica.

  Își amintește cu drag și nostalgie viața de student la Universitatea din Craiova, dar și de cadrele didactice care au format-o și i-au marcat viitorul. Astăzi, acestea sunt colegii și colegele Mădălinei.

  Abilitățile de profesor i le-au descoperit mentorii ei, care au și sfătuit-o să rămână după absolvirea studiilor la catedră.

  Știe cum este să fi și în bancă și la catedră, așa că de fiecare dată se transpune în studenții săi.

  Perspectivele vieții de student la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova sunt extrem de numeroase, profesorul Mădălina Nica își sfătuiește studenții să nu rateze niciun concurs și nicio mobilitate de studiu în afara României la universitățile partenere ale instituției academice craiovene.

  Este una dintre cele mai emoționante perioade din anul universitar pentru Mădălina. Acum este perioada în care tinerii absolvenți păsesc timid în Universitatea din Craiova către viitorul ca și specialist în drept.

  Dacă vă doriți să urmați o carieră în domeniul dreptului trebuie să știți că înscrierea la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova se desfășoară în perioada 15-22 iulie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.