Diversitate de specializări la Universitatea din Craiova

Oferta pentru admitere a Universităţii din Craiova este  foarte variată. 97 de programe de licență și 92 de programe de master, repartizate pe cinci din cele șase domenii de studii existente în acest moment la nivel național, reprezintă programele de studiu ale celui mai mare centru universitar din sud-vestul României.

  Universitatea din Craiova a pregătit anul acesta pentru admitere  peste 4500 de locuri la buget pentru programele de licență și master. Absolvenţii liceelor din mediul rural au anul acesta la dispoziţie 91 de locuri  la programul de licenţă-buget destinate lor.

  Studenţii Universităţii din Craiova au la dispoziţie o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional.

  Studenţii care nu sunt din Craiova pot opta pentru cele 3.100 de locuri de cazare disponibile în campusurile Universității.

  Sesiunea de admitere din vară la Universitatea din Craiova se desfăşoară în perioada 8 – 30 iulie 2019.

  Calendarul complet al fiecărei facultăţi, precum şi toate informaţiile necesare procesului de admitere sunt pe site-ul: www.ucv.ro/admitere/.

https://www.youtube.com/watch?v=6f9uHqQ2-XI

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.