Viața printre flori

  Florile înfrumusețează viața, nu doar casele și grădinile. Pasiunea pentru frumos cu studiul îndelung la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității din Craiova a făcut din Andreea Melinescu unul dintre cei mai buni specialiști în arta decorării cu flori din oraș.

 Andreea își urmează visul din copilărie și realizează adevărate opere de artă prin împletirea științei cu pasiunea pentru frumos.

 În micul atelier al Andreei frumosul, voia bună și plăcerea muncii se împletesc armonios cu câștigul material. Business-ul tinerei este un proiect la care aceasta visa încă din liceu, conturul a fost realizat cu ajutorul cadrelor didactice de la Facultatea de Horticultură, specializarea Peisagistică. Aici a primit primele informații cu privire la tehnica florală și a învățat primii pași în administrarea unei afaceri cu flori.

 Craiovenii au prins gustul pentru arta florală și amenajarea peisagistică a grădinilor, astfel Andreea nu duce lipsă de clienți.

 Andreea a urmat rețeta câștigătoare și a împletit pasiunea cu informațiile și experiența cadrelor didactice de la Facultatea de Horticultură.

 Facultatea de Horticultura vine în întâmpinarea tinerilor cu următoarele specializări la ciclul de licență: Horticultură,Peisagistică, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria și protecția mediului în agricultură și Biologie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.