Profesioniști desăvârșiți

  Suntem ceea ce facem. Încă din copilărie au fost altfel, cei din jur au observat înclinațiile speciale pe care le au. La vârsta adolescenței și-au ales drumul, vocația, pasiunea și spiritualitatea și-au găsit locul în studiul Artei Vizuale din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă care aparține Universității din Craiova. Și nu au greșit! Astăzi, își practică profesia cu succes și mai ales cu plăcere. Rezultatele muncii lor se văd în premiile obținute de-a lungul timpului.

  Costică Candidatu, Florin Grădinaru și Tudorel Predan sunt trei dintre profesioniștii care ajută la recondiționarea patrimoniului cultural românesc. Prin munca lor, se duce mai departe identitatea națională și spirituală a neamului. Devotamentul, vocația si munca le-au fost recunoscute în cadrul Concursului Național “Recunoștința făuritorilor Marii Uniri”.

  Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității din Craiova își întelege menirea și duce mai departe cu succes și dedicație scopul pe care îl are ca instituție de învățământ superior în făurirea de destine profesionale încununate cu succes.

  Facultatea de Teologie Ortodoxă vine în întâmpinarea tinerilor cu următoarele domenii de licență: Teologie ortodoxă pastorală, respectiv Artă Sacră și Arte Plastice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.