Lansarea volumului Istorie Bisericească Universală

  Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității din Craiova a găzduit astăzi lansarea volumului I al lucrării Istorie Bisericească Universală. Lucrare face parte din colecția  cursuri manual și tratate de  teologie ortodoxă. La eveniment au participat autorii  volumului, profesori universitari și studenți.

 Lucrarea Istorie Bisericească Universală  volumul 1 este un manual pentru Facultățile de Teologie din Patriarhia Română realizat sub coordonarea părintelui profesor Viorel Ioniță de la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Iustinian Patriarhul” din București.

 Manualul a fost elaborat de un comitet de profesori universitari și a fost realizat pe baza programei analitice pentru această disciplină.Câțiva autori ai volumului au participat astăzi la momentul prezentării.

 Acest prim volum al manualului de Istorie Bisericească Universală  este recomandat tuturor studenților, masteranzilor și doctoranzilor în Teologie, precum și tuturor celor interesați de istoria Bisericii lui Hristos pe parcursul primului ei mileniu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.