Bacalaureat special pentru olimpici

   Elevii cu merite deosebite beneficiază, şi în acest an, de sesiuni speciale de susţinere a examenelor naţionale. Absolvenții clasei a XII-a vor intra în focurile testărilor pe 20 mai, din Dolj sunt înscrişi pentru acest examen 4 elevi.

  Elevii care finalizează clasa a XII-a şi care sunt în vizorul selecţionerilor echipelor pentru diferite discipline de învăţământ, la care se adaugă şi cei care au primit acceptul instituţiilor de învăţământ superior din străinătate, vor susţine anul acesta sesiunea specială a examenului de Bacalaureat începând cu 20 mai.

   La aceste sesiuni speciale se vor prezenta elevii care fac parte din loturile lărgite naţionale, participanţii la competiţiile sportive şi artistice internaţionale, la care sesiunea Bacalaureatului se suprapune cu cea în care aceştia trebuie să participe la concursurile internaţionale. De asemenea, pot participa şi elevii care au fost acceptaţi la instituţiile de învăţământ superior din străinătate, unde se cere obţinerea diplomei de Bacalaureat, în acest sens fiind nevoie de o dovadă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.