BĂUŢI LA VOLAN

Mai mulți conducători auto doljeni au rămas fără permisele de conducere după ce au fost prinși de polițiști băuți la volan. Unul dintre șoferi s-a ales și cu un dosar penal pentru că nu a vrut în ruptul capului să sufle în etilotest. A refuzat și recoltarea de probe biologice.

  Conducătorul auto din Perișor nu avea permis de conducere și părea să fie într-o stare avansată de ebrietate. Mai mult, a refuzat testul de alcool și recoltarea probelor de sânge.

  Un alt doljean, din Giubega, a recunoscut că a băut înainte să se urce la volan. Atât de mult, încât etilotestul indica aproape unu la mie.

  Polițiștii doljeni au fost văzuți ieri în mai toate zonele județului. La Filiași, spre exemplu, oamenii legii au amendat conducătorii auto care nu au acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii sau care nu au respectat limitele legale de viteză. Polițiștii au aplicat 74 de sancțiuni contravenţionale, dintre care 8 pentru neacordare prioritate pietoni, 29 pentru depăşirea limitelor de viteză şi 37 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.