Concursul de creație în Limba Engleză

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Școala Generală „Mircea Eliade” și Școala Generală „Elena Farago” din Craiova organizează, în data de 31 mai 2019, Concursul Județean de Creație în Limba Engleză „O poveste pentru tine”, ediția a XVII-a. Tema acestui an este „Between the Lines”. Înscrierile pentru participarea la concurs se pot face până la data de 28 mai 2019.

       Concursul „O poveste pentru tine” are ca scop de a promova limba engleză, lectura, dragostea pentru frumos, prin încurajarea deprinderilor artistice, dar și evidențierea elevilor care dovedesc o cunoaștere temeinică a limbii engleze, precum și talent artistic.

Fiecare școală din județul Dolj poate înscrie câte o echipă pentru fiecare nivel, respectiv clasele a VI-a și a VII-a. Fiecare echipă va fi compusă din doi elevi: unul care va scrie un eseu în limba engleză pe baza temei date și un al doilea care va concepe o lucrare artistică în concordanță cu eseul. Festivitatea de premiere se va desfășura în data de 7 iunie 2019.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.