Plácido Domingo Jr la Craiova

Fanii lui Plácido Domingo Jr. se vor bucura de o premieră muzicală prin concertul ce va fi susținut de artist pe 20 aprilie la Sala Polivalentă  Acesta va fii acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” Craiova,  sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. Artistul aflat în oraşul nostru a vizitat şi Universitatea din Craiova unde a fost întampinat de rectorul Ionut Cezar Spînu.

Spectacolul va avea loc la Sala Polivalentă, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” Craiova, într-o combinaţie de muzică clasică şi ritmuri care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz. Laura Bretan, favorita publicului la ediția din acest an a concursului Eurovision , se numără printre invitații speciali ai lui Placido Domingo jr,  alături de soprana Irina Polivanova.

Aflat in Craiova artistul a vizitat si Univesitatea din Craiova unde a fost primit de rectorul institutiei de invatamant . Plácido Domingo Jr a transmis un mesaj si studentilor de la Departamentul de Arte

Concertul va avea loc pe 20 aprilie  dela ora 19:00 la Sala Polivalentă din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.