Workshop pentru antrepenoriat

INCESA  a găzduit astăzi un workshop dedicat studenților care doresc  să îsi deschidă propria afacere. Oaspeții de seamă ai evenimentului au fost repzentantele  fundației  Ford  Europa care le-au vorbit tinerilor despre oportunitățile anteprenoriatului social.

Peste 30 de studenţi , principali beneficiari ai Centrului de Resurse şi Angajament Ford Craiova,  au participat ,astazi,la un workshop despre antreprenoriatul social . Tinerii au schimbat idei cu reprezentantele Fundatiei  Ford  Europa , prezente în  Bănie special pentru acest eveniment.

Temele abordate în cadrul workshop-ului au avut scop generarea de noi idei pentru afaceri bazate pe nevoile comunității .

Studenții au fost încântați să lucreze în echipă  și să  facă  schimb de experiență  cu cei care deja au implementat astfel de proiecte .

Evenimentul de astăzi  face parte din proiectul CRAF realizat de Ford Romania în parteneriat cu Universitatea din Craiova. Acesta este primul centru de acest gen din Europa şi al patrulea în lume. Proiectele câștigătoare de la CRAF Craiova , care vor primi până la 50.000 de dolari pentru a fi dezvoltate,  sunt in diferte domenii  precum reciclare  sau asistenta sociala.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.