Rezultate slabe la simulare

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a care au participat la simularea examenelui de Bacalaureat au aflat notele pe care le-au obţinut la probele scrise. Rezultatele obţinute de către candidaţii din Dolj sunt aproximativ la fel cu cele înregistrate în anul anterior. Elevii de clasa a XI-a au promovat Bacul cu un procent de 39,32%, iar la cei din clasele terminale promovabilitatea a fost de peste 49%.
Au fost centralizate rezultatele simulării examenului național de Bacalaureat, iar în judeţul Dolj, procentul de promovabilitate este aproximativ la fel cu cel de anul trecut.
Notele de la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ și vor fi adoptate măsuri adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.
Probele scrise din prima sesiune a Bacalaureatului se vor desfăşura în perioada 1 – 4 iulie. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie. Între 8 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 13 iulie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.