Eșec pentru Universitatea

Universitatea Craiova a pierdut din nou în fața FCSB-ului, la același scor cu cel înregistrat la finalul campionatului regulat. Cu această înfrângere echipa olteană s-a îndepărtat de titlul de campioană.

Universitatea Craiova nu a reușit să se impună pe terenul FCSB-ului și a pierdut la limită partida disputată în play-off-ul campionatului. Prima repriză a fost una echilibrată, terminată la egalitate, scor 2 – 2.

Scorul a fost deschis de Ioan Hora, în minutul 8, în urma unei pase venita de pe partea stângă a apărării oltene.

Echipa craioveană a reușit egalarea în minutul 23 prin Nicușor Bancu, care a executat perfect o lovitură de la 11 metri, obținută de Bărbuț.

Echipa gazdă a revenit în avantaj, în minutul 30, după golul marcat de Denis Mann, din offside.

Universitatea a reușit egalarea în prelungirile primei reprize, când Cicăldău a reluat cu capul de la 9 metri, în urma unei centrări venite de la Donkor.

Scorul final a fost stabilit în minutul 71 de Gnohere, care a reluat cu capul de la câțiva metri în plasa porții lui Pigliacelli.

Antrenorul Devis Mangia se declară mulțumit de jocul echipei și este încrezător în forța grupului și nu renunță la lupta pentru câștigarea campionatului.

Pentru Universitatea urmează meciul din manșa întâi a semifinalelor Cupei României, pe teren propriu cu FC Viitorul, programat joi, 4 aprilie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.