Tineri ajutați în carieră

   Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor  a organizat astăzi  workshop-ul „Învățământul economic liceal și universitar – atractivitatea și perspectivele de carieră în rândul tinerilor din România” ediția a VI-a. La eveniment au participat profesori de la liceele de profil si cadre didactice universitare. Workshop-ul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți.

  Evenimentul presupune o întâlnire de lucru între cadrele didactice ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi cadrele didactice din liceele din regiune, în scopul dezbaterii situaţiei atractivităţii şi perspectivelor şi disciplinelor şi domeniului economic pentru tinerii din România. Totodată vor fi iniţiate proiecte de colaborare pe teme de economie/ antreprenoriat între elevi şi studenţi sub coordonarea profesorilor de liceu, respectiv din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. 

 Workshop-ul reprezintă o oportunitate de dezvoltare a relațiilor de colaborare dintre cadrele didactice din mediul economic preuniversitar și universitar, o contribuție adusă activității didactice desfășurate cu elevii și studenții dar și posibilitatea de identificare a unor proiecte comune între cadre didactice – elevi – studenți cu implicarea mediului de afaceri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.