Cu Viitorul în semifinale

   Semifinalele Cupei României au fost stabilite. Universitatea Craiova va lupta cu Viitorul Constanța pentru un loc în finală, în timp ce liderul Ligii I, CFR Cluj o va înfrunta pe Astra Giurgiu. Meciul tur se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco” în perioada 2 – 4 aprilie, iar returul este programat la Ovidiu în perioada 23 – 25 aprilie.

   Viitorul Constanța este adversara Universității Craiova în semifinalele Cupei României. Gică Craioveanu, fostul jucător al Științei, a vorbit despre tragerea la sorți și despre șansele “leilor” de a aduce un nou trofeu în Bănie.

  Dacă ar avea de ales între cele două trofee puse în joc anul acesta, cupa și campionatul, legenda Universităţii Craiova ar ceda cupa în favoarea câștigării titlului, mai ales că nu este foarte mare diferența de puncte între Știința și CFR, ocupanta locului I.

  Universitatea Craiova a ajuns în semifinale după ce a eliminat formațiile Sportul Snagov, Turris Turnu Măgurele și Miercurea Ciuc. În cealaltă semifinală se vor întâlni CFR Cluj și Astra Giurgiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.