Proiect transfrontalier

90 de persoane defavorizate aflate în căutarea unui loc de muncă, din România și Bulgaria, vor intra într-un program de training prin care vor învăța cum să inițieze o afacere pe  cont propriu. Echipa proiectului este alcătuită din cadre didactice de la Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova și  Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, care a pus la dispoziție gratuit Centrul de consiliere al proiectului, unde se desfășoară cursurile și ședințele de consiliere ale persoanelor din grupul țintă.

  Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Științe Sociale, în parteneriat cu Asociația Roma-Berk și municipalitatea Berkovitsa din Bulgaria implementează, în această perioadă, un amplu proiect care are în prim-plan ajutarea a 90 de persoane defavorizate să se autofinanțeze prin înființarea unei afaceri.

  Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a pus la dispoziție gratuit Centrul de consiliere al proiectului, unde se desfășoară cursurile și ședințele de consiliere ale persoanelor din grupul țintă.

  Valoarea proiectului este de peste 160,000 de euro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.