S-a deschis Târgul Gaudeamus

   Cel mai aşteptat târg de carte și-a deschis astăzi  porţile. Iubitori de lectură, edituri şi specialişti din industria cărţilor, precum şi personalităţi marcante ale vieţii culturale și-au dat întâlnire la Craiova în cadrul celei de a 18-a ediţii a Târgului de carte Gaudeamus.

  Târgul de carte Gaudeamus și-a deschis porțile. Timp de cinci zile, craiovenii vor putea vizita gratuit standurile de cărți din foaierul Teatrului Național Marin Sorescu. Gaudeamus, atrage ca de fiecare dată un număr mare de vizitatori de toate vârstele.

   Autoritățile locale prezente la târg au subliniat importanța evenimentului, mai ales că indiferent de vremuri cartea rămâne un pilon important al dezvoltării culturale.

    Ca în fiecare an, Târgul Gaudeamus este una din primele opțiuni pentru craiovenii care doresc să dăruiască celor dragi ceva special de Mărțișor. Mii de titluri, noutăți editorial sau volume deja consacrate, vor fi prezentate de cei peste 50 de participanți.

  Târgul Gaudeamus rămâne deschis până pe 3 martie în foaierul Teatrului Național. În această perioadă, craiovenii pot vizita standurile de cărți și pot participa la mai multe lansări de carte.Târgul oferă cadrul ideal de întâlnire între personalităţi şi public, dar şi între specialiştii din industria cărţii, autori, editori, traducători, agenţi şi critici literari.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.