Teatru și dans independent la TNC

   Patru spectacole din programul 11plus1 independent-contemporan ajung în luna martie la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova. Pe scena Naționalului Craiovean vor fi prezentate două producții de teatru independent din București și Cluj-Napoca și două producții de dans contemporan din București. Spectacolele vor avea doar o singură reprezentație.

   Pe 5 martie publicul este invitat să experimenteze  FAPTE VITEJEȘTI, un spectacol pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani, produs de  Asociația PETEC și Centrul Național al Dansului, București.

  11plus1 independent/contemporan conține o selecție a celor mai bune 12 spectacole de teatru independent și dans contemporan din țară ale momentului  și aduce pe scena Naționalului craiovean  , artiști, regizori, coregrafi, dansatori, performeri din zona culturală independentă  creând aici un mediu cultural neconvențional și divers.

  Programul 11plus1 independent / contemporan  al Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova are scopul de a susține și încuraja segmentul producțiilor de teatru independent și de dans contemporan, devenind o importantă rampă de lansare pentru tinerii creatori  ce au, astfel,  ocazia să performeze pe scena unei instituții culturale profesioniste. Biletele sunt disponibile pe platforma online și la Agenția teatrală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.