Începe Gaudeamus 2019

  Cea de-a 18-a ediție a Caravanei Gaudeamus în Craiova se va deschide, mâine, în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”. Evenimentul readuce în atenția participanților mai multe proiecte demarate de- a lungul timpului sub sigla Gaudeamus, precum „Cărțile se întorc acasă” sau „Invitați de nota 10: Olimpicii României”.

  Seria celor mai îndrăgite târguri de carte, Gaudeamus Radio România, debutează la Craiova. Evenimentul va avea loc între 27 februarie și 3 martie, în spațiul care a găzduit toate edițiile precedente, foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu“, și se va derula sub semnul „Anului cărții în România”.

  Ca în fiecare an, Târgul Gaudeamus este una din primele opțiuni pentru craiovenii care doresc să dăruiască celor dragi ceva special de Mărțișor. Mii de titluri, noutăți editorial sau volume deja consacrate, vor fi prezentate de cei peste 50 de participanți.

  Deschiderea oficială a ediţiei 2019 va avea loc miercuri, la ora 12.00, iar programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 14.00. Intrarea publicului este liberă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.