Invitație la ”Colibri”

  Teatrul pentru copii și tineret ”Colibri” îi invită pe craioveni, în acest sfârșit de săptămână, să vizioneze două povești foarte îndrăgite. Ultimele spectacole ale lunii februarie sunt „Puiul de om din Cartea Junglei”, de și cu actorii Geo Dinescu, Marin Fagu ,și „Muzicanții din  Bremen”, de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm.

  Micuții spectatori sunt așteptați, în acest weekend, la Teatrul ”Colibri” pentru a se întâlni cu personajele lor preferate în cadrul a două spectacole. Sâmbătă, de la ora 18,00, se va juca ”Puiul de om din Cartea Junglei”, o frumoasă și îndrăgită poveste, în scenariul și regia actorilor Geo Dinescu și Marin Fagu.

  Duminică, de la ora 11,00, vor intra în scenă ”Cântareții din Bremen”, dramatizare de Patrel Berceanu, după Frații Grimm, în regia lui Valentin Dobrescu.

  Prețul biletelor variază între 7 și 10 lei, în funcţie de categoria locului. Acestea se pot achiziționa de la agenția teatrului de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.