Modernizarea depoului de tramvaie

 Aleșii locali au votat, astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Local modernizarea depoului de tramvaie al RAT Craiova. Autoritățile au prezentat noii indicatori tehnico-economici pe baza cărora va fi depusă cererea de finanțare, având în vedere că modernizarea construcțiilor și instalațiilor se va face cu bani de la Uniunea Europeană.

Ședință extraordinară la Primăria Craiova. Aleșii locali au avut pe ordinea de zi două puncte dintre care unul care a vizat modernizarea depoului de tramvaie. Dacă în privința căii de rulare a tramvaiului au mai fost făcute investiții, în privința acestuia nu s-a întreprins nici o lucrare de modernizare, lucrurile rămând neschimbate din 1987.

Depoul este format din mai multe clădiri, în care funcționează o spălătorie, o vopsitorie, hala de întreținere, atelierul și magazia cu materiale. Rețelele de utilități sunt deficitare la toate dintre aceste imobile. În plus, deține și o cale proprie de rulare a tramvaiului, pe o lungime de 3 kilometri. Dintre aceștia, 2,5 kilometri se află în exterior și 0,5 kilometri în incinta atelierului de reparații, dar ambele segmente trebuie să fie demontate și înlocuite cu altele noi, din cauza stării avansate de uzură în care se găsesc.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.