Pregătiri de Valentine’s Day

   Anul acesta, îndrăgostiţii au  renunţat la cadourile obişnuite de Valentine’s Day şi vor  pleca într-o minivacanţă sau vor alege cadouri dulci . Agenţiile de turism si cofetăriile  s-au pregătit din timp  cu oferte  pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

   Cuplurile au ales escapade romantice de Ziua Îndrăgostiților. Bugetul mediu alocat de turiștii români, anul acesta, pentru un sejur romantic de Valentine’s Day se ridică la aproximativ 150 euro de persoană, sumă care acoperă biletele de avion tur-retur și trei nopți de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. În ofertele hotelierilor, turiștii se  bucură de câteva zile de relaxare la SPA, cu saune ,cabinete de masaj și Jacuzzi. Restaurantele hotelurilor sunt și ele pregătite  pentru cina romantică.

   Dacă doriți să impresionați persoana iubită trebuie să găsiți o idee cât mai originală care să poată fi pusă în practică. Dulciurile au luat gândurile îndrăgostiților și le-au transformat în brioșe, torturi și biscuiți cu inimioare. Cu aromă discretă, florală, plină de iubire și de “vino încoa”, cadourile dulci realizate în magazinele de profil sunt dedicate zilele acestea îndrăgostiților. Prețurile sunt accesibile, iar comenzile abundă în această perioadă.

   Dragostea nu mai este reprezentată ca altădată, de acel roșu pasional, reflectat în trandafirul simbolic, mai degrabă vremurile pe care le trăim au făcut ca toate acestea să aibă alte valențe. Brioșele cu inimioare au luat locul tradiționalelor cadouri, iar prin unicitatea decorării sunt la mare căutare în aceste zile dedicate iubirii.

   Costurile la care se ridică un astfel de cadou dulce sunt acceptabile și pot varia în funcție de complexitatea modelelor cerute și ingredientele folosite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.